Wij zijn Ellen van den Berg en Rosanne Schooneman en samen zijn wij ANDS, twee consultants met veel veranderexpertise. Samen hebben we veel ervaring in een corporate omgeving. Zo hebben we ervaring in zowel HR als operationeel management, (HR) consulting, (directie)teamcoaching, agile coaching en verandermanagement. Al deze ervaring zetten we nu in in onze passie, ANDS, waarbij we ons richten op veranderen makkelijker maken voor organisaties.  Dit doen wij door middel van teamontwikkeling, training, coaching en advies. Ons uitgangspunt is dat in elke verandering de situationele verandering (de ‘harde’ kant) onlosmakelijk verbonden is met de psychologische transitie (de gedragskant). Het koppelen van deze twee is randvoorwaardelijk voor het realiseren van je veranderambities. 

Als duo zijn we ook anders; we vullen elkaar aan en versterken elkaar. We werken dynamisch, relativerend, to the point en daarnaast hebben we een goed gevoel voor humor!